onsdag den 13. april 2011

Sikke en rejse!

Efter vi havde sagt farvel til alle de rare mennesker som blev i Pano, gik bus turen til Calgary, hvor vi havde lejet et hotelværelse for natten. Inden vi nåede så langt, ramte vi desværre ind i et par uheld. Bagage dørene på bussen som kørte foran os, sprang pludselig op, og så lå der 3 tasker og en guitar ude på kørebanen – UPS! Vi havde knapt nok fået ordnet problemet, før den samme bus punkterede – Eller dækket sprang faktisk. Så måtte vi vende om, og køre ned til nærmeste by. Bussen som skulle erstatte den punkterede var 2 timer væk. Bagagen var spredt over begge busser – Bl.a. var min bagage i den punkterede bus. Så måtte vi ompakke begge busser og fylde vores bus op med folk, som skulle med flyet samme dag – De resulterede i en bus med bagage over det hele – Der var simpelthen ikke plads, så nogle af taskerne måtte ligge i midtergangen, så vi måtte kravle ud af bussen – Vi havde det nu sjovt.

I Calgary gik det fint. Vi fandt hurtigt en taxi, og så var det af sted til hotellet. Vi spiste på hotellets restaurant, men da vi ville ind på vores værelse igen virkede nøglen ikke. Vi fik personalet til at kigge på det, men som housekeeping-folk fra panorama vidste vi godt, at det var døren, som var i stykker. Derfor måtte vi flytte værelse, hvorefter den stod på spa og pool.

Vi stod op kl. 05.15, hvilket ikke gjorde noget da hotellet stillede taxier til rådighed. Check in i Calgary gik fint uden nogle problemer – Der var selvfølgelig en masse sikkerhed, men det kan man jo ikke rigtig undgå. Vores fly gik til Chicago. Da vi ankom, fandt vi hurtigt ud af, at vores fly til New York var blevet aflyst.
Mens Christian prøvede at ordne det på computeren, gik jeg ud for at lede. Jeg fandt hurtigt en meget hjælpsom mand, som kunne ordne det hele – selvom kulturen og aldersforskellen gjorde at vi misforstod hinanden, til hans irritation. Vi fløj fra Chicago som først planlagt.

I New York var kl. blevet 5 da vi ankom. Der var en utrolig dårlig sigtbarhed, næsten helt ned ved jorden – Op til flere gange kunne jeg ikke se vingen på flyet pga. tåge. Vores bus kørte som planlagt, og efter en vild køretur (Folk kører jo sindsygt herover) stod vi i centrum. Taxier er der nok af, så vi tænkte at det ikke skulle blive noget problem – Desværre kan alle de almindelig taxier ikke have ski tasker med, hvilket var noget være ****. Efter 45 min. i New Yorks centrum, hvor vi forgæves gik ind på Gran Central, fandt vi en handicap taxi, som gerne ville køre os til hotellet Days Inn på Long Island.
Aftensmaden stod på Pizza fra det lokale gadehjørne og masser af vand fra 7elleven.

I morgen står den på New Yorks gader med Rikke, som gæst.
Godnat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar