søndag den 17. april 2011

3. og 4. dag – hurtig blog.

I går brugte vi hele dagen i Woodbary outlet by! Det skulle være en af de største af sin slags i Amerika – Og den var kæmpe.
Der er ikke så meget mere at fortælle om det, udover det blev rigtig dårligt vejr – Regn og blæst. Dette kombineret med shopping poser lavet af pap og papir er ikke godt.

I dag startede vi dagen med Empire State Building. Vi prøvede at komme tidligt op, så vi kunne undgå de lange køer. Da vi kom, var der egentlig rimelig meget kø, men det gik hele tiden frem af, og efter 35 minutter, var vi i elevatoren – Efter de sædvanlige sikkerhedstjek.
Der var en helt fantastisk udsigt, som I også kan se på billederne – Desværre blæste det rigtig meget på 2 af siderne, men det kan man nok ikke undgå i disse højder.
Herefter fik vi os en lille smoothie på Starbucks, hvorefter turen gik til Ground Zero. Egentlig er det bare en stor bygge plads, men det var egentlig meget rart at se hvad der var forgået, og hvad der ville forgå. Som I kan se på billederne, var vi inde i en kirke, der mindede de omkomne. Dernæst besøgte vi også et udstillings center, som fortalte lidt om hvad der skal være i fremtiden.
Så gik vi ned til vandet/havnen, fordi vi ville med en af bådene rundt om Manhattan. Desværre var der ikke flere ture i dag – Vi gør det i morgen kl. 3. Dernede opdagede vi et stort militærmuseum, som vi alligevel kunne gå ind og kigge lidt på. Der gik helt drengerøv i den, og det var faktisk meget spændende.
På vej derned havde vi opdaget et bowlingcenter, som vi gik tilbage for at spille i. Det er lidt anderledes end i Danmark – Der er neon lys over det hele, og det er lidt mere moderne – Det minder om Natbowling.

Efter aftensmaden ville vi besøge Rockerfeller, der er endnu en kæmpe bygning. Vi fandt et sted at spise - en god omgang pasta, på en fin lille restaurant.
Da vi begav os mod Rockerfeller skulle vi gå langs Broadway, og vi fandt hurtigt en butik vi lige skulle kigge i. Da vi næsten var ved Rockerfeller, fandt jeg ud af, at jeg havde glemt mine solbriller i butikken. Tilbage igen – Heldigvis var de der. Men nu var klokken blevet for meget, og vi var trætte. Vi besluttede at vente til i morgen.
Godnat og sov godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar